Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Evenement
  • Dit evenement is voorbij.

Zie Ze Zingen Livestream Singalong: New Beginnings

15 januari @ 20:30 - 21:30 UTC+1

Virtual Evenement
Zie Ze Zingen Livestream Singalong: New Beginnings
Lichtjes, kaarsen, een gitaar en bakken enthousiasme. Dit zijn de ingrediënten van de hartverwarmende singalong die Geertrui en Jasper jullie op gezette tijden voorschotelen, via livestream.
De voorbije jaren organiseerde Zie Ze Zingen tal van zangevents waarbij we als doel hadden om mensen met elkaar te verbinden. Zo hadden we onder meer een optreden onder de Gentse Stadshal, Singalongs in de bootjes van Gent waarbij mensen vanop bruggen en kades spontaan meezongen, zangfestijn door de straten centrum Gent met 3-koningen, singalongs op zondag in Kunstencentrum Vooruit …)
Zie Ze Zingen heeft de voorbije maanden naar creatieve oplossingen gezocht, zoals livestream zangstondes. Live of livestream, het maakt niet uit: zangopzweepster Geertrui Coppens en haar gitarist Jasper De Mulder bouwen telkens weer een feestje met het publiek.
En een online singalong hoeft helemaal geen éénrichtingsverkeer te zijn. De deelnemers gaan met elkaar en met Jasper/Geertrui in interactie via de comments.
Zie Ze Zingen is een spin-off van TV-productiehuis Zie Ze Doen (die in het verleden programma’s maakte zoals Het Peulengaleis, De Bende van Wim, …). Sinds enkele jaren zijn we aan het bouwen aan een warme singalong community in Gent.
Zie Ze Zingen staat voor samenzang die zalig, zinnenprikkelend en een tikkeltje zot is. We zingen nummers van alle mogelijke genres zonder partituren en omarmen iedereen: timide en uitbundige zangers met én zonder ervaring.
Geertrui Coppens: zangcoach
Jasper De Mulder: muzikale begeleiding
Partners:
– Vlaamse overheid via Culturele Activiteitenpremie (onder voorbehoud)
– La La Lanterfant vzw – Productie
– Defirmadanktu – Video recording, foto en livestream

Gegevens

Datum:
15 januari
Tijd:
20:30 - 21:30 UTC+1

Organisator

Zie Ze Zingen

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Torfz Palacio Del Fiësta Livestream

27 februari 2021 19:00 - 23:00