Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Liedjes voor in de klas: Doewap #7 en #8

3 februari @ 09:00 - 12:00 UTC+1

Samen zingen is plezierig en gezond, het versterkt de samenhang van je klasgroep en verbetert de concentratie. Je plant het dus best regelmatig in tijdens de schooluren. Dat kan kort of lang, serieus of speels.
Tijdens deze online workshop reikt Rudy Debruyne je technieken aan om op een flexibele manier tijdens de schooluren met kinderen te zingen. Je leert hoe je met een afwisselend repertoire, beweging, bodypercussion en gebruik van klein slagwerk van iedere zangactiviteit een succes kan maken. We focussen op liedjes uit Doewap #7 en #8.
We verwelkomen maximum 15 deelnemers. Kostprijs is €55. Meer info en inschrijven hier: https://www.koorenstem.be/…/doewap-7-en-8-online-vorming
Interactieve online sessie
– – – – – –
Omwille van de coronamaatregelen wordt dit dus een interactieve online sessie. Echt samen zingen gaat natuurlijk niet. Maar er zijn tal van zaken die prima online kunnen gebeuren. Daarom werken we een sessie uit met tijd voor informerende, didactische, interactieve en reflecterende momenten. Hoe we dat doen, ontdek je dan!

Gegevens

Datum:
3 februari
Tijd:
09:00 - 12:00 UTC+1
Site:
https://www.koorenstem.be

Organisatoren

Koor & Stem VZW
Doewap

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Torfz Palacio Del Fiësta Livestream

27 februari 2021 19:00 - 23:00