Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Grote Online TV Show – Sint-Michielsgestel

16 januari @ 20:00 - 22:30 UTC+1

๐Ÿ“บ๐ŸŽฌย ๐—ข๐—ก๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—˜ ๐—ฆ๐—ฃ๐—˜๐—Ÿ๐—ฆ๐—›๐—ข๐—ช ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—ฆ๐—œ๐—ก๐—ง-๐— ๐—œ๐—–๐—›๐—œ๐—˜๐—Ÿ๐—ฆ๐—š๐—˜๐—ฆ๐—ง๐—˜๐—Ÿย ๐ŸŽฌ๐Ÿ“บ
Het zijn lastige tijden.. De horeca & kantines zijn op slot, teamsport zit er voorlopig niet meer in en na 20:00 is er geen druppel alcohol meer te krijgen..
๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ง๐—ฉ ๐—ฆ๐—ต๐—ผ๐˜„ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฆ๐—ถ๐—ป๐˜-๐— ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—น๐˜€๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป!
Daarom organiseert de ondernemersvereniging Sint-Michielsgestel samen met De Grote Online TV Show op zaterdagavond 16 januari De Grote Online TV Show van Sint-Michielsgestel en omstreken!
Dรฉ ludieke interactieve spelshow voor jong & oud!๐Ÿ€
Zo mogen we ons toch opmaken voor een mega gezellige zaterdagavond!๐Ÿป๐Ÿท
Live vanuit onze spectaculaire TV studio zal deze avond gepresenteerd worden door jullie bekende Gestelse presentatoren Paul van Gestel, Luke de Keijzer, Nancy Gerrits & Bram van Hulten!
In een avondvullend programma ga je thuis met behulp van De Grote Online TV Show App รฉn je unieke Spelkaart vol met fantastische spellen de strijd aan tegen elkaar, kun je live in de uitzending komen en zijn er bergen met geweldige prijzen te winnen!๐ŸŽ
Dus koop je tickets, steun de horeca en maak je klaar voor het gezelligste avondje uit in Sint-Michielsgestel maar dan vanuit huis met jouw familie, vrienden of collega’s!๐Ÿป
๐Ÿ“†Datum: Zaterdag 16 januari
๐Ÿ•—Tijd: 20:00
๐ŸŽซ๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ณ ๐—ป๐˜‚ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ด๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ:
https://eventix.shop/4c96scjc
๐Ÿ•ต๏ธโ€โ™€๏ธ๐—ž๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ:
www.degroteonlinetvshow.nl
๐——๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—ฟ๐—บ!โ™ฅ๏ธ
Ondernemersvereniging Sint-Michielsgestel
Torenproat Sint-Michielsgestel
De Grote Online TV Show

Gegevens

Datum:
16 januari
Tijd:
20:00 - 22:30 UTC+1
Evenement Categorieรซn:
,
Site:
http://www.degroteonlinetvshow.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Torfz Palacio Del Fiรซsta Livestream

27 februari 2021 19:00 - 23:00